Dames comfortschoenen

Hieronder vindt u een greep uit ons nieuwe voorjaars assortiment. 

durea comfortschoenen dames weert orthopedisch bedrijf van nieuwenhoven

Durea

De Durea schoenen zijn een genot voor elke voet. Deze schoenen hebben namelijk extra teenruimte, wijdtematen, verwisselbaar voetbed en een goede hielaansluiting. Kortom, de droom van elke voet.

Caprice

Er zijn tal van schoenen/laarzen om uit te kiezen, maar om deze tot uw favoriet te maken moeten ze perfect zijn! Dit is precies wat ze bij Caprice trachten te bereiken.

De typische Caprice kwaliteit is niet alleen duidelijk op het eerste gezicht, het is iets wat ook wordt gevoeld. Caprice maakt alleen gebruik van het allerbeste leer, de beste pasvorm en aandacht voor detail. De gepantenteerde innovaties zorgen voor een unieke ''walking on air' ervaring.

 

hartjes comfortschoenen dames weert orthopedisch bedrijf van nieuwenhoven

Hartjes

Alle schoenen van de Oostenrijkse kwaliteitsfabrikant HARTJES worden gemaakt van 
plantaardig gelooid leder en verlijmd met melklijm waardoor ze in de meeste gevallen 
geschikt zijn voor mensen met een allergie. Ook zijn sommige modellen leverbaar in 100% chroomvrije uitvoering.

hassia comfortschoenen dames weert orthopedisch bedrijf van nieuwenhoven

Hassia

Wilt u comfortabel lopen? Maar wilt u ook een damesschoen die er elegant uitziet? Maak kennis met de Hassia damesschoenen. Bijzonder is dat ze een verwisselbaar voetbed hebben waardoor de schoenen bij iedere voet passen.

hassia comfortschoenen dames weert orthopedisch bedrijf van nieuwenhoven

Mephisto

De Mephisto schoenen zijn al ruim 40 jaar wereldwijd een begrip. Mephisto schoenen gaan makkelijk aan en uit. Dit is een schoen die geen inlooptijd nodig heeft om te vormen naar de voet en een schoen met een unieke pasvorm. 

Solidus

Dat we supercomfortabele schoenen maken is bekend. Maar om daarop aanspraak te kunnen blijven maken, zijn er altijd nieuwe innovaties nodig. 
Tot een van de belangrijkste innovaties van de voorbije seizoenen behoort zeker de beslissing om ons hoogwaardige kurk/ledervoetbed in alle schoenleesten op te nemen. Zo kunnen we u nog meer comfort in de afzonderlijke formules aanbieden. 

Think

 

4 principes achter onze filosofie

1 Passie

Liefde voor vormgeving, een liefdevol oog voor details en hart voor het schoenmakersambacht.

Deze passie is kenmerkend voor alle activiteiten die ge- relateerd zijn aan de Think! schoenenlijn. Zij is aantoonbaar in product, marketing, winkels & medewerkers.​

 

2 Puur Natuur

Think! schoenen worden nog echt met de hand gemaakt. Op die plekken waar de schoen in contact komt met de huid is de Think schoen gemaakt van plantaardig gelooid leer, dat erg huidvriendelijk is.De schoen ademt op die plek die tevens chroom-arm is, waardoor een Think! schoen de huid niet irriteert.

De schoenen zijn gemaakt van natuurlijk zuiver leer. Dat natuurlijke is goed te zien, want Think! schoenen hebben een heel natuurlijk uitstraling. Soms fijn, soms grof van materiaal, en mogelijk met wat zichtbare nerven. Dit is overeenkomstig met de natuur waar ook niet alles gelijk is... ieder paar schoenen heeft een eigen karakter!​

 

3 Comfort

Think! staat niet alleen garant voor een perfecte pasvorm maar ook voor maximaal draagcomfort. Wij maken dit principe waar door bijv. het gebruik van natuurlijke materialen & met de voet overeenkomende leesten.​

 

4 Individualiteit

De Think! filosofie leidt ons tot schoenen met een uniek karakter. Zij wil de mensen zowel een leven in harmonie met zijn milieu bieden, alsook hun eigen individuele wensen te laten verwezenlijken.

Innovatief en intuÏtief design geven de Think! collectie zijn unieke karakter en maken dat ze niet met andere verward wordt.

Deze vier ingrediënten maken een Think! schoen speciaal.Als u nog meer online informatie wilt, kunt u in de film rechts een kijkje achter de schermen nemen bij Think! Schuhe; ook kunt u verder lezen opde weblog 'Walk Different' van Think!

Xsensible Stretchwalker

De gepantenteerde stretch leer technologie Xsensible inside besetaat uit verschillende lagen en elke laag heeft een specifieke functie. De buitenste laag is gemaakt van echt leer en heeft een speciale behandeling ondergaan waardoor het beschikt over een verbazingwekkende elasticiteit. Het stretch leer zorgt voor een maximale bewegingsvrijheid. Alle Xsensible schoenen voelen aan als een tweede huid, zijn verkrijgbaar in verschillende wijdtematen en hebben een uitneembaar comfort voetbed. Xsensible schoenen zijn ook geschikt voor mensen met gevoelige voeten. 

Stuppy

In 1950 begon Leo Stuppy schoenen te produceren, thuis bij zijn ouders. De eerste waren voornamelijk kinderschoenen, daarna dames- en herenschoenen. Hij verkocht ze voornamelijk aan particuliere klanten. In 1964 werd het huidige pand, dat nog steeds dient als een productielocatie, gebouwd. In 1993 nam zijn zoon Axel Stuppy de leiding over van het bedrijf en werd de productie uitgebreid. Vandaag produceren zij comfortschoenen voor dames en heren, uitgerust met een gepatenteerde Reflexor massage voetbed. 

 

 

Rohde

Het Duitse pantoffel- en slippermerk Rohde heeft een duidelijk motto: een geod gevoel begint bij de voeten. Pantoffels moeten comfortabel zijn. Je draagt ze in je vrije tijd, het hele jaar door. Daarom hebben Rohde pantoffels een uitstekende pasvorm en zijn ze gemaakt van de ademende strechtmaterialen.