Heren comfortschoenen

Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment. 

kops schoenen heren weert orthopedisch bedrijf van nieuwenhoven

KOPS

Zelf uw schoen samenstellen? Maak kennis met de Personal Pair collectie van KOPS. Dit is een uniek concept waarbij u uw handgemaakte kwaliteitsschoen op maat kunt bestellen. U heeft de keuze uit verschillende modellen, kleuren, leersoorten, onderwerken en afwerking. 

Mephisto comfortschoenen dames weert orthopedisch bedrijf van nieuwenhoven Mephisto comfortschoenen dames weert orthopedisch bedrijf van nieuwenhoven Mephisto comfortschoenen dames weert orthopedisch bedrijf van nieuwenhoven
Mephisto comfortschoenen heren weert orthopedisch bedrijf van nieuwenhoven

Mephisto

De Mephisto schoenen zijn al ruim 40 jaar wereldwijd een begrip. Ook voor de heren hebben wij een grote collectie. Deze schoenen lopen heerlijk en hebben geen inlooptijd nodig. Meteen comfortabel lopen. Heerlijk toch?

Meindl

Traditie betekent bij Meindl motivatie. Want het familiebedrijf, dat nu al elf generaties lang schoenen produceert, haalt uit deze traditie de kracht om te innoveren en produceren. Het bedrijf hecht waarde aan natuurbescherming, verbondenheid met het land van herkomst en verantwoordelijkheid voor de medewerkers. En het heeft altijd een doel: kwaliteit. 

 

Heren slippers