!! NIEUW !! NIEUW !! NIEUW !! NIEUW !!

Spikes en Sparrow

Spikes & Sparrow staat voor mooie leren tassen van hoge kwaliteit. Hun grote bekendheid danken zij aan hun ruime collectie dames-, heren- en businesstassen. Bij Spikes & Sparrow ontwerpen ze tassen met de achterliggende gedachte dat deze moet gaan “leven”. Waar een andere tas minder mooi wordt door gebruikssporen, worden de tassen van Spikes & Sparrow juist uniek en mooier! De tassen van Spikes & Sparrow hebben een zeer herkenbare vintage uitstraling wat zorgt voor een bijzonder plaatje!

Kurktextiel

Naast de geweldige eigenschappen van kurk voor het mileu is kurktextiel bovendien waterafstotend, soepel en gemakkelijk te onderhouden. Door het geringe gewicht draagt het ook nog een heerlijk.

De kennis over kurktextiel bestaat al tientallen jaren maar door de terugloop van het gebruik van kurkstoppen voor wijnflessen maakt dit materiaal op dit moment een enorme ontwikkeling door en is het een ware inspiratiebron voor designers.

Nu verkrijgbaar bij Van Nieuwenhoven Orthopedie

Onze collectie:

Mooie en unieke tassen: Desalai

Met de hand geschilderde leren tassen en portemonnees van het merk Desalai zijn kleine kunstwerken. Sterk kwaliteit leer en de kleuren blijven prachtig van kleur. ze zijn uniek en van hoogwaardige kwaliteit leder.  De schilderingen worden met de hand gemaakt en trekken onuitwisbaar in de poriën van het leder. Waterdicht en eco-vriendelijk.