Heeft u orthopedische schoenen nodig?

Voldoet een aanpassing aan een confectieschoen met een steunzool niet meer? Of is zelfs een semi- orthopedische schoen niet effectief? Dan vragen uw voetproblemen om een andere aanpak.
Een aanpak die werkt. U wilt immers snel weer klachtenvrij lopen.

Orthopedische schoenen zijn dan dé oplossing.

Orthopedie hoeft niet saai te zijn. Ook hier kunnen we wat moois van maken.

Uzelf bepaald in overleg met de Orthopedisch schoenmaker , model en kleur.

Orthopedische schoenen Weert Orthopedisch Bedrijf Van Nieuwenhoven

Een schoen naar uw wensen en smaak

Als uw voeten iets meer aandacht nodig hebben, wilt u graag de beste zorg. Orthopedische schoenen zijn schoenen die aan deze eis voldoen. Deze schoenen worden namelijk speciaal voor u op maat gemaakt. Wij hebben een eigen orthopedische schoenmakerij.

Al 60 jaar lang! Hierdoor leveren wij niet alleen een snelle service maar ook kwaliteit. Samen met één van onze medewerkers gaat u uw eigen orthopedische schoen creëren . Uw eigen leersoort, uw eigen kleur. Leuk toch? Uw eigen schoen vanaf het begin samenstellen.

Wilt u graag meer weten over orthopedische schoenen? Lees hier meer over in onze folders.
Hieronder leest u van alles over deze schoenen. Van het gebruik tot aan het onderhoud.

 

Orthopedische schoenen Weert Orthopedisch Bedrijf Van Nieuwenhoven

Vergoedingen 2018

Vanuit een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor onze klanten, werken zorgverzekeraars en van Nieuwenhoven Orthopedie samen aan de beste oplossing voor uw bewegingsklachten tegen een juiste prijs-kwaliteitverhouding.

Klanttevredenheid is een belangrijke speerpunt van ons
Van Nieuwenhoven Orthopedie heeft contracten met alle zorgverzekeraars en declareert rechtstreeks de basisvergoeding bij uw zorgverzekeraar. U hoeft daarvoor niets te doen, wij nemen die zorg voor u uit handen. Of uw hulpmiddel vergoed wordt en voor welk bedrag, is afhankelijk van uw zorgverzekeraar en uw polis. In sommige gevallen wordt een hulpmiddel alleen vergoed met de juiste medische indicatie. Houd ook rekening met uw eigen risico en in sommige gevallen met een eigen bijdrage.

Verplicht eigen risico voor 2018 is €385. Kinderen tot 18 jaar hebben geen verplicht eigen risico.

Verschillende verzekeraars bieden de mogelijkheid om het eigen risico gespreid te betalen. Het eigen risico kan dan in termijnen betaald worden. Hierover betaalt u in de meeste gevallen geen rente. De afspraken verschillen per verzekeraar. Wilt u weten of uw verzekeraar deze regeling ook biedt, informeer dan even bij uw zorgverzekeraar.

Bekend is gemaakt dat de wettelijke eigen bijdrage voor (semi-)orthopedische schoenen in 2018 zal stijgen van €135,- naar €138,-. Voor kinderen onder de 16 jaar gaat de eigen bijdrage van €67,50 naar €69,-. De wettelijke eigen bijdrage is het deel van kosten uit de basisverzekering dat u zelf moet betalen en staat los van het eigen risico.