Onze collectie comfortschoenen in Weert

Contact

Onze collectie comfortschoenen in Weert

Contact

Onze collectie comfortschoenen in Weert

Contact

Bent u een dame of een heer die op zoek is naar comfortabele schoenen? Grote kans dat u deze hier vindt. Met topmerken als Durea, Hartjes, Berkemann en Hassia. Alle schoenen zijn van de beste kwaliteit gemaakt en hebben een voetbedje waar uw voeten zeker van zullen genieten.

Comfort boven alles

Zonder zorgen door het leven lopen? Probeer dan eens een comfortschoen. Voeten zijn tere lichaamsdelen. Ze hebben veel te verduren. Uw voeten heeft u bij alles nodig, dus goede verzorging is vereist. Een lekker voetenbadje kan uw voet goed doen, maar soms is dat niet genoeg. Soms heeft uw voet gewoon een andere pasvorm nodig dan de confectieschoen. Een voetbedje dat heerlijk aanvoelt. Klinkt geweldig toch? Dit gevoel geven comfortschoenen aan elke voet.

Dames en heren

Zowel dames als heren komen bij ons aan hun trekken. In de winkel vindt u een brede collectie comfortschoenen. Alle collecties van de bekende merken staan er: laarsjes, casual schoenen, slippers en schoenen met een hak. Kom gerust langs en pas een van deze schoenen. Wedden dat u hierna niet meer anders wilt? Maak hieronder uw keuze.

Damesschoenen

Herenschoenen

Wat zijn comfortschoenen?

Comfortabele schoenen zijn ontzettend belangrijk, zeker als uw voeten alle aandacht en zorg nodig hebben. Voetproblemen kunnen u namelijk beperken in het dagelijks leven. Veel mensen zijn zich er niet van bewust dat zij een mogelijk voetprobleem hebben. Klachten als pijn in bepaalde lichaamsdelen en gewrichten kunnen bijvoorbeeld vaak een aanleiding zijn van een voetprobleem. Heeft u dergelijke klachten en wilt u er zeker van zijn dat een voetprobleem niet aan de orde is, dan adviseren wij u om een voetanalyse te maken bij een comfortspecialist of podoloog bij u in de buurt.


Comfortschoenen hebben de volgende kenmerken:

 • Uitneembaar voetbed
 • Verkrijgbaar in wijdtematen
 • Uitstekende pasvorm


Comfortschoenen zijn schoenen die bijdragen aan een optimaal draagcomfort. Om gevoelige voeten zo min mogelijk te belasten, zijn er verschillende soorten comfortschoenen ontwikkeld, zodat er voor elke voet een passende schoen te vinden is. Draagt u steunzolen, dan zijn er comfortschoenen waarbij er rekening gehouden is met een uitneembaar voetbed, zodat uw steunzolen erin passen. Heeft u (extra) smalle voeten of misschien wel (extra) brede voeten, dan zijn er comfortschoenen met een speciale wijdtemaat. Schoenen met een wijdtemaat zorgen ervoor dat uw voeten optimaal ondersteund worden en niet knellen.

Voetproblemen

Veel mensen hebben last van voetproblemen. Voetproblemen kunnen zelfs worden veroorzaakt door slechte schoenen – met pijn, vergroeiingen van de gewrichten en verkrampte spieren als gevolg. Een paar comfortabele schoenen met een goede ondersteuning en perfecte pasvorm is essentieel om een voetprobleem aan te pakken. Er zijn verschillende soorten voetproblemen. Hieronder lichten wij de meest voorkomende problemen toe.

 • Hoge wreef/holle voeten

Een holle voet heeft vaak een hoge wreef en een hoge middenvoetsboog. Vaak staan de tenen krom en de hiel wat scheef. Mensen met een holle voet lopen daardoor vaak op de buitenkant van hun voeten.

 • Hallux Valgus

Hallux Valgus is een afwijkende stand van het gewricht van de grote teen. Hallux Valgus is vaak het gevolg van het dragen van verkeerde schoenen. Hierbij kunt u denken aan te smalle en te puntige schoenen.

 • Platvoeten

Bij platvoeten is de boog in het midden van de voet niet aanwezig, waardoor uw hele voetzool de grond raakt. De hiel staat vaak naar buiten gekanteld. Platvoeten kunnen een gevolg zijn van doorgezakte voorvoeten/spreidvoeten.

 • Doorgezakte voorvoeten/spreidvoeten

Doorgezakte voorvoeten, ook wel spreidvoeten, kunnen ontstaan door het verzakken van het dwarsgewelf van de middenvoet. Hierdoor ontstaan er eeltknobbels onder de middenvoetsbeentjes. Bij dit voetprobleem heeft u vaak last van een scherpe, brandende pijn onder en boven de bal van de voet. De voorvoet wordt platter en breder en kan gaan knellen bij een te smalle schoen. In een gevorderd stadium krijgt u platvoeten.

 • Knikvoeten

Een knikvoet kan ontstaan doordat er een verslapping heeft plaatsgevonden aan het bindweefsel, met name van de banden en de pezen. Het gevolg hiervan is dat het hielbeen naar binnen knikt.

 • Hielspoor

Een hielspoor is een ontsteking van het peesblad in de voetzool, onder de hiel. Hielspoor geeft hevige pijnscheuten bij het lopen. De belangrijkste oorzaak van hielspoor is overbelasting. Staat u te lang op slechte schoenen, dan verhoogt dit de spanning op het peesblad.

 • Hamerteen/klauwteen

Hamertenen kunnen ontstaan door het dragen van slechte schoenen. De tenen raken verkrampt en zijn pijnlijk. Klauwtenen zijn tenen waarvan de gewrichtjes naar beneden gebogen zijn. Het kan u beperken in uw bewegingsvrijheid. Dit is een voorstadium van de hamerteen. Het verschil tussen klauwtenen en hamertenen is dat u klauwtenen weer kunt terugduwen naar de normale positie. De gewrichtjes zijn nog bewegelijk. Bij hamertenen is dat niet mogelijk.

Hebt u dergelijke klachten, dan adviseren wij u om eens langs te komen bij ons op de zaak voor vakkundig advies. Dit advies is gratis.

Uitneembaar voetbed

Schoenen met een uitneembaar voetbed, ook wel een losse binnenzool, zijn bedoeld voor mensen die steunzolen gebruiken. Een steunzool is een corrigerend voetbed om pijnklachten in de voeten, rug en enkels te verminderen. 


Steunzolen moeten worden aangemeten; dit gaat bij ons op afspraak. Een steunzool plaatst u in de schoen waarbij het voetbed uitneembaar is.

Damesschoenen

Hieronder vindt u een greep uit ons nieuwe najaarscollectie


Durea

De Durea-schoenen zijn een genot voor elke voet. Deze schoenen hebben namelijk extra teenruimte, wijdtematen, een verwisselbaar voetbed en een goede hielaansluiting. Kortom, de droom van elke voet.

Caprice

 De typische Caprice-kwaliteit is niet alleen duidelijk op het eerste gezicht; het is iets wat ook wordt gevoeld. Caprice maakt alleen gebruik van het allerbeste leer, de beste pasvorm en aandacht voor detail. De gepatenteerde innovaties zorgen voor een unieke ''walking on air'-ervaring.

Hartjes

Alle schoenen van de Oostenrijkse kwaliteitsfabrikant HARTJES worden gemaakt van plantaardig gelooid leder en verlijmd met melklijm, waardoor ze in de meeste gevallen geschikt zijn voor mensen met een allergie. Ook zijn sommige modellen leverbaar in een 100% chroomvrije uitvoering.

Hassia

Wilt u comfortabel lopen? Maar wilt u ook een damesschoen die er elegant uitziet? Maak kennis met de Hassia-damesschoenen. Bijzonder is dat ze een verwisselbaar voetbed hebben, waardoor de schoenen bij iedere voet passen.

Mephisto

De Mephisto-schoenen zijn al ruim 40 jaar wereldwijd een begrip. Mephisto-schoenen gaan makkelijk aan en uit. Dit is een schoen die geen inlooptijd nodig heeft om te vormen naar de voet en een schoen met een unieke pasvorm.

Solidus

Dat we supercomfortabele schoenen maken is bekend. Maar om daarop aanspraak te kunnen blijven maken, zijn er altijd nieuwe innovaties nodig. Tot een van de belangrijkste innovaties van de voorbije seizoenen behoort zeker de beslissing om ons hoogwaardige kurk/ledervoetbed in alle schoenleesten op te nemen. Zo kunnen we u nog meer comfort in de afzonderlijke formules aanbieden.

Xsensible Stretchwalker

De gepatenteerde stretchleertechnologie Xsensible inside bestaat uit verschillende lagen en elke laag heeft een specifieke functie. De buitenste laag is gemaakt van echt leer en heeft een speciale behandeling ondergaan, waardoor het beschikt over een verbazingwekkende elasticiteit. Het stretchleer zorgt voor een maximale bewegingsvrijheid. Alle Xsensible-schoenen voelen aan als een tweede huid, zijn verkrijgbaar in verschillende wijdtematen en hebben een uitneembaar comfortvoetbed. Xsensible-schoenen zijn ook geschikt voor mensen met gevoelige voeten.

Stuppy

In 1950 begon Leo Stuppy schoenen te produceren, thuis bij zijn ouders. De eerste waren voornamelijk kinderschoenen; daarna dames- en herenschoenen. Hij verkocht ze voornamelijk aan particuliere klanten. In 1964 werd het huidige pand, dat nog steeds dient als een productielocatie, gebouwd. In 1993 nam zijn zoon Axel Stuppy de leiding over van het bedrijf en werd de productie uitgebreid. Vandaag produceren zij comfortschoenen voor dames en heren, uitgerust met een gepatenteerd Reflexor-massagevoetbed.

Rohde

Het Duitse pantoffel- en slippermerk Rohde heeft een duidelijk motto: een goed gevoel begint bij de voeten. Pantoffels moeten comfortabel zijn. U draagt ze in uw vrije tijd, het hele jaar door. Daarom hebben Rohde-pantoffels een uitstekende pasvorm en zijn ze gemaakt van ademende stretchmaterialen.

Onze passie is het ontwikkelen van kwalitatieve en comfortabele schoenen die de consument op een duurzame wijze kan dragen.
Wij hebben ons laten inspireren door het fenomeen "pantoffelparade" in het Spaans: paseo; Italiaans: passeggiata, waarmee het flaneren wordt bedoeld. Dat heeft geresulteerd in een kleurrijke pantoffel. 


Wanneer u klikt op het bovenstaande logo van Q Fit Shoes Home, gaat u naar de online webshop en kunt u ze online bestellen! 

Hier onder ziet u een kleine greep uit de collectie. Mocht u ze graag zelf willen bewonderen, kom dan langs in onze winkel en vertellen wij u alles over deze mooie pantoffels.

Herenschoenen

Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment.

KOPS

Zelf uw schoen samenstellen? Maak kennis met de Personal Pair-collectie van KOPS. Dit is een uniek concept waarbij u uw handgemaakte kwaliteitsschoen op maat kunt bestellen. U heeft de keuze uit verschillende modellen, kleuren, leersoorten, onderwerken en afwerkingen.

Mephisto Allrounder

De Mephisto-schoenen zijn al ruim 40 jaar wereldwijd een begrip. Ook voor de heren hebben wij een grote collectie. Deze schoenen lopen heerlijk en hebben geen inlooptijd nodig. Meteen comfortabel lopen. Heerlijk toch?

Meindl

Traditie betekent bij Meindl motivatie. Want het familiebedrijf, dat nu al elf generaties lang schoenen produceert, haalt uit deze traditie de kracht om te innoveren en produceren. Het bedrijf hecht waarde aan natuurbescherming, verbondenheid met het land van herkomst en verantwoordelijkheid voor de medewerkers. En het heeft altijd een doel: kwaliteit.

 • Meindl schoenen

Onze passie is het ontwikkelen van kwalitatieve en comfortabele schoenen die de consument op een duurzame wijze kan dragen.
Wij hebben ons laten inspireren door het fenomeen "pantoffelparade" in het Spaans: paseo; Italiaans: passeggiata, waarmee het flaneren wordt bedoeld. Dat heeft geresulteerd in een kleurrijke pantoffel. 


Wanneer u klikt op het bovenstaande logo van Q Fit Shoes Home, gaat u naar de online webshop en kunt u ze online bestellen! 

Hier onder ziet u een kleine greep uit de collectie. Mocht u ze graag zelf willen bewonderen, kom dan langs in onze winkel en vertellen wij u alles over deze mooie pantoffels.