Stijlvolle orthopedische schoenen in Weert

Contact

Stijlvolle orthopedische schoenen in Weert

Contact

Stijlvolle orthopedische schoenen in Weert

Contact

Voldoet een aanpassing aan een confectieschoen met een steunzool niet meer? Of is zelfs een semi-orthopedische schoen niet effectief? Dan vragen uw voetproblemen om een andere aanpak. Een aanpak die werkt. U wilt immers snel weer klachtenvrij rondlopen. Orthopedische schoenen zijn dan dé oplossing. Orthopedie hoeft niet saai te zijn. Ook hier kunnen we wat moois van maken. Uzelf bepaalt in overleg met de orthopedisch schoenmaker het model en de kleur van uw schoenen.

Orthopedische schoenen naar uw wensen en smaak

Als uw voeten iets meer aandacht nodig hebben, wilt u graag de beste zorg. Orthopedische schoenen zijn schoenen die aan deze eis voldoen. Deze schoenen worden namelijk speciaal voor u op maat gemaakt. Wij hebben een eigen orthopedische schoenmakerij, al 60 jaar lang! Hierdoor leveren wij niet alleen een snelle service maar ook kwaliteit. Samen met een van onze medewerkers gaat u uw eigen orthopedische schoen creëren. Uw eigen leersoort; uw eigen kleur. Leuk toch? U kunt uw eigen schoen vanaf het begin samenstellen.
Wilt u graag meer weten over orthopedische schoenen? In onze folders leest u van alles over deze schoenen, van het gebruik tot aan het onderhoud.

Deze verbandschoenen bieden u hulp en bevorderen de genezing aan uw voet bij opgezwollen en ingezwachtelde voeten, oedemen, huiddefecten, huidontstekingen of circulatie stoornissen. De verbandschoenen bieden verlichting bij herstel van een gedeeltelijke amputatie, traumatische beschadiging of een operatieve ingreep aan uw voet.


Wanneer u klikt op het bovenstaande logo van Verband Schoenen, gaat u automatisch naar de online webshop en kunt u ze ook online bestellen!

Hier onder ziet u een kleine greep uit de collectie. Mocht u ze graag zelf willen bewonderen, kom dan langs in onze winkel en kunnen wij u persoonlijk adviseren.